Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله دری نجف آبادی گفت: باید به جای واردات اجناس، تکنولوژی وارد کشور شود ولی متاسفانه هم در قبل از انقلاب و هم در طول این سال ها به جای انتقال تکنولوژی به کشور، در اکثر موارد خط تولید مونتاژ را در کشور به راه انداختیم که این برای کشور مفید نیست و کشور را به مصرف کنندگی سوق داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  دیار آفتاب؛آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در دیدار نمایندگان اصناف استان که به مناسبت روز اصناف برگزار شد، گفت: در سیل اخیر، مردم استان مرکزی و خصوصاً اصناف کمک خوبی به هموطنان سیل زده خود در دو استان لرستان و خوزستان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به جای مونتاژ کاری تکنولوژی را وارد کشور کنیم

وی با بیان اینکه باید به کمک اصناف کاری کرد تا به جای واردات اجناس، تکنولوژی وارد کشور شود، افزود: متاسفانه هم در قبل از انقلاب و هم در طول این سال ها به جای انتقال تکنولوژی به کشور، در اکثر موارد خط تولید مونتاژ را در کشور به راه انداختیم که این برای کشور مفید نیست و کشور را به مصرف کنندگی سوق داده است.

دری نجف آبادی با بیان اینکه باید بتوانیم در کشور تولید را رونق ببخشیم، ادامه داد: این رونق باید در تمامی بخش ها گسترش یابد و بایستی در سبک زندگی نیز این مهم را فرهنگ سازی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به عدم تولید برخی محصولات مصرفی در داخل کشور، گفت: چرا چادر بانوان و حتی پارچه عمامه روحانیون در داخل کشور تولید نمی شود.

لزوم حمایت از واحدهای تولیدی کوچک

وی توصیه ای به اتاق اصناف استان مرکزی کرد و گفت: پیشنهاد می شود اتحادیه جدیدی تشکیل شود تا در فعالیت ها سرمایه گذاری وارد شود تا نتیجه آن را در پنج تا ده سال آینده ببینید. همچنین از واحد های تولید کننده کوچک حمایت شود تا بتوانند موثر باشند.

اصناف استان در تکمیل فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری مشارکت کند

دری نجف آبادی به حمایت خیرین خصوصاً اصناف استان در تکمیل فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری تاکید کرد و گفت: این بیمارستان قطب درمان سرطان در غرب کشور است که با تلاش فراوان و پس از دوره ای متروکه بودن در حال حاضر به بیماران سرطانی خدمت ارائه می کند و نیاز است تا برای تکمیل فاز سوم آن خیرین و به ویژه اصناف در این کار خیر سهیم شوند.

وی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اصناف کشور خاطرنشان کرد: امید است تا اصناف نیز در شرایط امروز اقتصادی کشور با مردم همراهی و به آنان کمک کنند تا فشار کمتری به جامعه وارد شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت فناوری‌های مدرن، دیتامحور، اطلاعات محور و هوشمندی ترافیک در حوزه حمل‌ونقل حرکت کنیم که برگزاری نمایشگاه‌هایی همچون حمل‌نقل دانش‌بنیان می‌تواند این مسئله را به‌ویژه در دانشگاه‌ها و میان قشر دانشجو ایجاد کند.

سیدمحسن واعظی‌فر در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: به خود می‌بالم که علم و فناوری همکاران ما در شهر و کشور رشد پیدا کرده است تا جایی که در حمل و نقل هوشمند حرف برای گفتن دارند.

وی با تاکید بر اینکه دنیا نیز در حوزه حمل‌ونقل هوشمند رشد بسیاری پیدا کرده است و رو به جلو حرکت کرده است که امیدواریم ما نیز به سرعت آن‌ها برسیم، اضافه کرد: معضل کشور ما سوخت ارزان بود و به همین دلیل حمل‌ونقل عمومی و انبوه‌بر به‌ویژه هوشمند بودن مسیر و ترافیک تا حدودی مغفول واقع شد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه تصریح کرد: این موضوع به دلیل ارزان بودن سوخت بود اما در حال حاضر جامعه نشان داد که حتی اگر سوخت به صورت رایگان در اختیار مردم قرار بگیرد، دیگر نمی‌شود برای آلودگی ناشی از سوخت کاری کرد.

وی ادامه داد: برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت فناوری‌های مدرن، دیتامحور، اطلاعات محور و هوشمندی ترافیک در حوزه حمل و نقل حرکت کنیم که برگزاری این نمایشگاه‌ها می‌تواند این مسئله را به ویژه در دانشگاه‌ها و میان قشر دانشجو ایجاد کند.

کد خبر 750132

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود