Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاهر فاضلی رئیس دپارتمان کسب و کارهای نوین در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص اتحادیه و وضعیت کسب و کارهای نوین و مجازی گفت: از اردیبهشت 96 اتاق اصناف ایران اقدام به زمینه سازی تشکیل اتحادیه کسب و کارهای مجازی کرد.

وی با بیان اینکه غیر از دستور وزیر این نوع کسب و کار، خود رشد بسیار بالایی داشت،ادامه داد: برای ایجاد اتحادیه ابتدا انتخابات در تاریخ 31 مردادسال جاری برگزار شد و تعدادی از فعالان بنام و موفق این عرصه انتخاب و وارد این اتحادیه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاضلی افزود: دلیل موفقیت و رشد کسب و کارهای مجازی وجود موانع برای اخذ پروانه کسب به صورت سنتی است مثل گرفتن اجازه‌های مختلف از اماکن و بهداشت و ...با اینکه  در کسب و کار الکترونیکی در شروع، تعدد درخواست مجوز بسیار زیاد بود، ولی با سهولت بیشتر و هزینه کمتری امکان اخذ جواز کسب را فراهم کردیم. این روش نسبت به کسب و کار فیزیکی جهت اجاره مکان و یا طراحی دکوراسیون، نیازی به سرمایه اولیه زیاد ندارد.

وی با تاکید براستقبال نسل جوان از این روش کسب وکار اضافه کرد: با اینکه در طراحی ایده‌ها تکرار زیاد وجود دارد، ایده‌های جذاب و خوب هم زیاد دیده می‌شود.

او گفت: پیش بینی ما تا سال 1400دستیابی به بیش از 300  هزار کسب و کار الکترونیکی است. بنابراین وجود  اتحادیه کسب و کارهای مجازی می‌تواند به ساماندهی این مجموعه مثلا با راه‌اندازی بخش بازرسی کمک کند.

فاضلی در ادامه به نظارت و حمایت دپارتمان کسب و کار نوین در اتاق اصناف اشاره کرد و گفت: در مواقعی که اتحادیه توان مقابله با تخلفات را نداشته باشد؛ اتاق امکان ورود دارد و گره از مشکل باز می‌کند.

او با تاکید برتسریع و تسهیل روند اخذ مجوز با نظارت این دپارتمان افزود: اتاق اصناف ایران با تعامل با برخی نهادها دررابطه با پروسه گرفتن نماد یا نماد اعتماد الکترونیکی توانسته این روند را سرعت ببخشد.

رئیس دپارتمان کسب و کارهای نوین در اتاق اصناف اضافه کرد: بخشی از فعالان صنفی به دلیل ترس از بلعیده شدن توسط کسب و کار نوین و یا ناتوانی در عرصه رقابت با این روش با کسب و کارهای الکترونیکی مقاومت می‌کنند.

وی ادامه داد: برای رفع این چالش برآنیم که واحدهای سنتی صنفی را به روزتر کنیم و شرایطی را فراهم کنیم تا آنها هم بتوانند در این عرصه باقی بمانند.

وی گفت: با توجه به اینکه خیلی از واحدهای صنفی ما برای ورود به این نوع کسب وکار تحمل و  توان هزینه بالایی را ندارند، به دنبال پلتفرمی ملی هستیم که امکان ورود هر کسی را با کمترین هزینه فراهم سازیم. مثلا با ایجاد وبسایت امکان فروش اجناس خود را از طریق آن لاین داشته باشند.

طاهر فاضلی همچنین گفت: برای آشنایی و درک صحیح فعالان صنفی با روش‌های نوین در کسب وکار، برنامه‌ریزی مناسب انجام شده که امیدواریم در سال آینده بتوانیم با برگزاری کارگاه های آموزشی برای فعالان صنفی، برای رسیدن به ارزش افزوده بیشتر و مقابله با مشکلات آنها را به آگاهی لازم برسانیم.

فاضلی اضافه کرد: ما درجلسات متعدد با مرکز اصناف به دنبال ایجاد نظام ارزش یابی مشخص بر اساس استاندارد و فاکتورهای جهانی هستیم تا تمام سایت‌ها از این الگو پیروی کنند و مصرف کننده با اطمینان بیشتر از این سایت‌ها استفاده کند.

فاضلی گفت: دپارتمان کسب و کارهای نوین در اتاق اصناف ایران در تعامل  با اتاق بازرگانی به دنبال ایجاد کمیسیون کسب و کارهای مجازی بود  که یک جلسه آن هم تشکیل شده است که این کمیسیون در آینده بازهم فعالیت های مهمی پیش رو دارد.

او همچنین از ایجاد آی سی جی استارتاپ خبر داد و گفت: آی سی جی وصل کننده تمام  ایده‌های موفق بدون سرمایه گذار است که وبسایت آن بزودی در دسترس قرار می گیرد، همچنین در آینده با تمامی شتاب دهنده‌ها نشست خواهیم داشت.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۴۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران